Στέλιος Κωλέττης

Γεννήθηκα στη Λάρισα το 1977.

Από τα νεανικά μου χρόνια ασχολήθηκα ερασιτεχνικά με τη φωτογραφία και η έμφυτη αυτή αγάπη μου με οδήγησε στο να σπουδάσω την τέχνη της φωτογραφίας ως “ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΛΗΨΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ”.

Στη συνέχεια ειδικεύτηκα και στην “ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΚΟΝΑΣ – ΗΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ”.

Παράλληλα με τις σπουδές μου και μετά από αυτές εργάστηκα ως βοηθός κοντά σε γνωστούς και καταξιωμένους φωτογράφους και STUDIO της Θεσ/κης στο χώρο της μόδας – γάμου – πορτραίτου και ποικίλων εκδηλώσεων.

Από το 2000 έως σήμερα εργάζομαι ως βασικός φωτογράφος σε περιοδικό πανελλήνιας κυκλοφορίας.

Από το 2001 λειτουργώ τη δική μου επιχείρηση στη Λάρισα, με την επωνυμία “ΦΩΤΟ ΚΩΛΕΤΤΗΣ”, που δραστηριοποιείται στο χώρο της  επαγγελματικής φωτογράφισης γάμων – βαπτίσεων – πορτραίτου – διαφήμισης και διαφόρων εκδηλώσεων, πλήρως εξοπλισμένη τεχνολογικά με τα πλέον σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα λήψης και επεξεργασίας φωτογραφιών και video.

Καθώς η τέχνη της φωτογραφίας εξελίσσεται, παρακολουθώ συνεχώς την διαδρομή της στο σύγχρονο κόσμο, συμμετέχοντας σε σεμινάρια που παρουσιάζουν παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνες του χώρου.

Επιδίωξή μου είναι η αρμονική συνεργασία με τους πελάτες, που με εμπιστεύονται, καθώς στηρίζεται σε ειλικρινείς βάσεις, αποτυπώνοντας τις ομορφότερες στιγμές της ζωής τους με την καλλιτεχνική ματιά του φωτογράφου που θα συλλάβει τη λεπτομέρεια και θα εγκλωβίσει ό,τι πιο αυθόρμητο, αποδίδοντας τη μαγεία των στιγμών!

Ευχαριστώ για την επίσκεψη στην ιστοσελίδα

Studio